Trainer worden?

Als trainer aan de slag gaan bij Footfairplay is heel plezant. Je komt in een jong, dynamisch team terecht. Je hebt je eigen inbreng in de trainingen en je bent bezig met je favoriete hobby over te brengen aan de jeugd.
Je voelt je er comfortabel. Er heerst een gezellige sfeer met een blijvend oog op een kwalitatief voetbalkamp.

Als trainer leer je veel bij tijdens een voetbalweek. Je ziet medetrainers aan het werk, je inspireert elkaar en je wordt ondersteund door het leidinggevend team (in de vorm van syllabussen en coaching). Zo zorgen we dat je een betere trainer wordt en tonnen ervaring opdoet.

Als trainer schuif je tijdens de week door. Je begeleidt verschillende groepen, waardoor je telkens weer uitgedaagd wordt. Op het weekschema dat je ontvangt worden voetbaltrainingen afgewisseld met toernooivormen, omnisporten, springkastelen, lasershooten,…
Dus voldoende variatie…

Een diploma of getuigschrift is altijd mooi meegenomen, maar is niet verplicht. Wel moet je meer dan 16 jaar zijn om voetbaltrainer bij ons te worden.
Het belangrijkste is dat jij met jouw enthousiasme en voetbalkennis/-ervaring de spelers/deelnemers een onvergetelijke en leerrijke week bezorgt.

Uw voetbalkennis wordt door ons vergroot/ondersteund via syllabussen met oefenstof. Zo breidt jij je kennis uit. Ook kan je altijd bij ons of medetrainers terecht om ondersteuning/tips te vragen. Een aantal weken vóór aanvang van de stage ontvang je het weekprogramma en syllabussen. Zo kan je tijdig de voorbereidingen treffen om kwalitatieve trainingen te maken.